kammari2 kammari

Kammari
GalleriaGalleria, 2017, Seinäjoki

(Conversation nights, held in Finnish)

Nyt jutellaan!

GalleriaGallerian tiloissa järjestettävä keskusteluiltama Kammari houkuttelee puhujia ja kuuntelijoita kerran kuussa vaihtamaan ajatuksia päivänpolttavista aiheista. Jokaisella Kammarilla on oma teemansa: kesäkuussa puhutaan työstä eli duunista, heinäkuussa jutun juurena on uuspohjalaisuus ja elokuussa voi puhua suunsa puhtaaksi sekä kaupunkikulttuurista että kotiseuturakkaudesta!

Kammarissa sana on vapaa yleisöllä ja paikalle kutsutuilla juttuvierailla. Tavoitteena on saada aikaan nettikirjoittelua aidompaa kohtaamista ja julkista keskustelua ilman virallista pönötystä. Keskusteluiltamia on vetämässä aina myös vähintään yksi puhelias savolainen: huasteluakin siis luvassa muun toimittamisen lomassa!

Kammarien ilmapiiri on kaikille avoin ja vapaa ja toivoo solidaarisuutta myös vierailtaan.

Syrämellisesti tervetuloa!

KESÄKUU 14.6. 2017 TI KLO 16-18
TYÖ/ELÄMÄ
Onko duuni vaan yhtä helvettiä vai oikea elämäntarkoitus? Onko kaikki työ palkkatyötä? Millaista työn tekeminen on nykyään? Voiko ihminen elää ilman työtä? Kuka keksi työn? Mitä on työ?
Työ koskettaa jokaista, myös heitä joilla sitä ei ole. Työn tekeminen ja sen arvottaminen on valtava osa kulttuuria ja arkipäivää. Työ ketuttaa ja työ koukuttaa. Tule kertomaan kantasi ja kuulemaan muiden näkemys duunista!

——–> https://www.facebook.com/events/1202592349804428/

HEINÄKUU 19.7. 2017 TI KLO 16-18
UUSPOHJALAISUUS
Mikä kuvaisi pohjalaisia paremmin kuin jussipaita ja puukkojunkkarit? No, itseasiassa aika monikin asia. Uuspohjalaisuudesta yleisön lisäksi on pyydetty jutustelemaan sekä paikallisia yrittäjiä että pohjanmaalaislähtöisä kuvataiteilijoita. Ainutlaatuinen mahdollisuus kokea miltä uusi Pohjanmaa näyttää, maistuu, tuntuu ja kuulostaa!

——–> https://www.facebook.com/events/1119478731460504/

ELOKUU 16.8. 2017 TI KLO 16-18
KAUPUNKIKULTTUURI/ KOTISEUTURAKKAUS
Rakastan, en rakasta, rakastan…. RAKASTAN!!!! Kaupunkiloven punainen tunne värittää Kammarin tilat elokuussa. Paikalle kutsuttuja juttukavereita on haalittu Pohjanmaan sisältä ja ulkopuolelta kertomaan mistä se lempi kotiseutuun oikein kumpuaa. Tule ja tunnusta rakkautesi!
——–> https://www.facebook.com/events/1038481392913974/

GalleriaGallerian ja Kammarin toimintaa ovat tukemassa mm. seuraavat tahot:

Seinäjoen kaupunki
Niilo Helanderin Säätiö
Taiteen edistämiskeskus / Pohjanmaan aluetoimipiste
Ravintola Juurella
Hotelli Ravintola Alma
Kyrö Distillery Company
Painokeskus ProPrint